sunnuntai 16. joulukuuta 2018

RAUHOITTUMINEN JOULUUN

 Syyskuun alusta asti meillä on tehty remonttia eteiseen, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Tämä on ensimmäinen viikonloppu, kun voi vain olla. Se tuntuu äärimmäisen hyvältä kamalasta flunssasta huolimatta. 

Näiden kuukausien aikana meillä on ollut lattia auki maahan asti, pölyä siellä ja täällä, makuuhuone olohuoneessa, olohuone makuuhuoneessa, hermot kireällä. Olemme myös itkeneet, nauraneet vedet silmissä, kiukutelleet ja olleet äärimmäisen huumorintajuisia.

Nurmikolla lepää syksyn lehdet ja nurmikkokin pääsi liian pitkäksi, että se ritisee pakkassäässä kengän alla. Rännitkin jäi tyhjentämättä. Kottikärryihin jäätyi vesi. Silti mieli on levollinen ja rauhallinen. Eilen laitoin joulukoristeet ja viritin kolme tuntia kuumeisena jouluvaloja etupihalle. Nyt, on aika rauhoittua.
Ensi viikon ja viikonlopun aiomme pyhittää täysin ystäville, sukulaisille ja perheelle. Ymmärrätte varmaan? On ihan kamala ikävä jo ja peräämme on kyselty paljon. Palataan tähän remonttiin, lattiaan, muutoksiin, sitten taas joulun jälkeen.Ihanaa joulu kaikille Teille ja läheisillenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän kommenttia :)