maanantai 13. kesäkuuta 2016

PIENEN MAKUUHUONEEN RATKAISU

Talossamme on kaksi makuuhuonetta; yksi pieni alakerrassa ja yksi yläkerrassa. Lapsille annoimme suosiolla yläkerran makuuhuoneen ja me aikuiset otimme alakerran pienen makuuhuoneen.
Jo ennen muuttoa murehdin, kuinka 160 cm leveä sänkymme asettuu pieneen huoneeseen, kun lisäksi pitää olla säilytystilaa kahden aikuisen vaatteille. Huoneessa on vieläpä kaksi ikkunaa, joten ehjiä seiniä löytyy yksi.


Sänky on milloin ollut poikittain, milloin pitkittäin ja milloin kulmassa. Tämä viimeisin ratkaisu on tuntunut omimmalta.


Sijoitimme sängyn ikkunan alle viikko sitten ja mielestäni se sopii siihen kuin valettu. Näkymä keittiöstä makuuhuoneeseen on rauhallinen, kun sänky näkyy kokonaan, eikä pääty ole rikkomassa näkölinjaa, kuin jos sänky olisi poikittain.

 
Tykkään myös, kuinka miltei 90 vuotta vanha ikkuna toimii kuin sängynpäätynä.


Sänkyä ehtii aamuisin tämän enempää petaamaan, joten paripeitto ja neutraalin väriset lakanat ovat olleet nappivalinta aikoinaan. Koristetyyny vaihtelee vuodenaikojen mukaan.


Yövalona toimii tällä hetkellä verhotangon koukussa roikkuva ikkunavalaisin. Se on täysin väliaikainen ratkaisu, koska nyt tulevan viikon aikana valaisin on tarkoitus virittää keittiöön valoa tuomaan.
Missään vaiheessa en ole ajatellut, että makuuhuoneeseen tulisi verhoja, joten samanlainen ratkaisu makuuhuoneen yövalaistukselle olisi tarkoitus kehittää jatkossakin.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/15509107/?claim=nxprpwjykjc">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 kommenttia:

  1. Moikka! Tulin Pirjolasta vastavierailulle. Ihana blogi sinulla ja kiva kun täältä blogimaailmasta löytyy vertaistukea näihin elämän suuriin ja pieniin ongelmiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastavierailusta :) Jäin kyllä ehdottomasti blogisi lukijaksi.

      Poista

Hei! Jätäthän kommenttia :)