lauantai 30. heinäkuuta 2016

NUHJUINEN TERASSI

Lusikoiden lisäksi ostin Vanhan tavaran liikkeestä vanhan laatikon. Epäilen sen olevan työkalupakki, mutta voin olla väärässäkin. Harmittaa ihan vietävästi, että en kurkannut laatikon sisälle ennen ostopäätöstä ja maksoin 15 euroa mukisematta. En tykkää ikinä tinkiä, mutta tuosta olisinkin voinut tinkiä edes vitosen pois.
Laatikko oli täynnä seittejä - vanhoja toki nekin - ja taisin jonkun pienen öttiäisen (ei vaarallinen) nähdä, kun sisälmystä imuroin. Suunnittelin laatikkoa keittiöön, mutta lähemmän tarkastelun jälkeen hieman epäröin ja päätin kuitenkin laittaa sen meidän terassille.


Sinnehän se sopi kaikkien kuolleiden kukkien ja pienten tammenterhojen joukkoon. Sisälle sain vihdoin kaikki milloin missäkin lojuneet pienet puutarhatyökalut ja -hanskat. Enää ei toivottavasti niitä tarvitse pitkin pihaa etsiä, hehheh.


Terassi on muutenkin ollut vähän tuuliajolla - näin lievästi ilmaistuna. Terassi on suuri ja yhtä puolta koristaa iso tammi. Tammeen ihastuin heti, kun sen näin - en vain ikinä uskonut, minkälaisen työmaan se teettää.


Tammi tiputtelee aivan jatkuvasti jotain. Milloin ropisee terhoja, milloin lehtiä, välillä vähän jonkinlaisia urpuja ja taas vähän terhoja, lehtiä ja pienen pieniä oksia. Vähintään kaksi kertaa päivässä saisi olla terassia lakaisemassa.


Kostea ilma ja suuri tammi ovat tehneet tuhojaan terassille ja se on pesun tarpeessa. Ajanpuutteen vuoksi pesu jää joko ihan loppukesään tai ensi vuoteen, koska sisälläkin on aikalailla hommaa vielä.

Näyttää muuten aika syksyiseltä eikö? Kohta aukeaa päiväkodit ja koulut alkaa, syksy tosiaan lähenee. Mä vähän ehkä rakastan syksyä, kun silloin on jotain uutta ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän kommenttia :)