torstai 15. syyskuuta 2016

PIENTÄ EPÄTOIVOA TAPETIN VALINNASSA

Kyllä neuvo "asu ensin vuosi ja mieti sen jälkeen" pitää paikkansa. Olisi pitänyt noudattaa neuvoa, mutta sisustusaktiivisena ennen muuttoa suunnittelin sisustusta täyttä häkää, ja siinä rytäkässä lähti sitten eteisestä tapetti vaihtoon.
Tästä aiheesta olen paljon käynyt keskusteluja minun ja mieheni messenger-keskustelussa ja hyvin nopeasti keskustelu on kääntynyt lähinnä minun yksinpuhelukseni. Tasaisin väliajoin olen pommittanut keskusteluun kuvia tapettivaihtoehdoista ja aina palannut kuitenkin siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon.


Nimittäin Sandbergin Raphael. Tapettivalinta oli hyvin helppo verrattuna värivalintaan. Portaikko, jossa on Sanbergin Waldemar tapetti, on nimittäin meidän pienen eteisaulan yhteydessä.
Alkuperäinen suunnitelma oli maalata portaat siniharmaiksi ja portaikon seinät valkoisiksi, joka toisi paljon avaruutta kapeaan portaikkoon. Raphael tapetti tulisi eteistilaan sinisen sävyisenä. Suurimman ongelman tuotti se, että mielestäni Waldemar ja siniharmaat portaat ovat ihan parhaat kaverukset, ja mieleen pälkähti, että enpäs maalaakaan....


Suunnitelma B oli laittaa Raphael tapetti vihreän sävyisenä, jolloin tapetit sopisivat toisiinsa, eikä tarvitsisi lähteä maalaushommiinkaan vaikeaan portaikkoon. Sininen kuitenkin kummitteli mielessä ja aloin puoli vuotta kestäneeseen ajatusleikkiin.
Tänään repäisin hetken mielijohteesta, koska se tapa on melkein aina tuntunut hyvältä, ja toivon todella, että tuli repäistyä oikeaan suuntaan. Vähän jopa jännittääkin, miltä uusi tapetti tulee näyttämään!
 
Jos haette perinteisiä tapetteja, suosittelen lämpimästi tutustumaan Sandbergin tapettivalikoimaan. Tapettirullat eivät ole edullisimmasta päästä, mutta hinta/laatu-suhde on paikallaan. Tapetit eivät ole muovisen näköisiä ja kestävät lähempääkin tarkastelua. Sävyt ovat pehmeitä ja tuovat lämpöä huonetilaan.
 
En tiedä, ehdinkö tänne blogin ääreen palaamaan ennen huomista, joten toivottelen kaikille rentouttavaa viikonloppua!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän kommenttia :)